Wiersz nie mający nazwy

Autor: gala anonimka
Czy podobał Ci się to opowiadanie? 0

Cisza...

Tylko to pozostało

Z tej naszej miłości

Prawie nic ocalić się nie dało

 

Nie wiem co mam myśleć o tym co nas łączyło

Co tak krótko trwało...

Co małą chwilą było

 

Cisza...

czy to ma sens?

Nie ma uśmiechów

Na siebie patrzenia

Nie ma już słów

...miłości tej nie ma. 

 

Zostały wiersze przez nas pisane

A w nich uczucia odzwierciedlane

Niewinne wiersze żalem tłumione

W głebi nich serca są utulone

 

Cisza...

To mi tylko został

Lecz trzeba życ dalej

Tak sie poukładał

 

Wiele kartek zapisanych

Wiele godzin zadumanych

To jedynie pozostało z dwóch serc bardzo zakochanych

 

Cisza...

Skończyło się...

 

1
Najpopularniejsze opowiadania

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeżeli jeszcze go nie posiadasz.

Forum - opowiadania
Reklamy
O autorze
gala anonimka
Użytkownik - gala anonimka

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2008-12-18 16:38:24