Przygotowanie każdego dnia pysznego, ciepłego, bezglutenowego posiłku może się wydawać sporym wyzwaniem, zwłaszcza gdy nie masz czasu, a żołądek domaga się czegokolwiek, byle szybko. Na ratunek przyjdzie ci książka Kuchnia bez glutenu - praktyczny przewodnik po łatwych potrawach dla całej rodziny, które przyrządzisz w mniej niż pół godziny. W książce znajdziesz ponad sto inspirujących przepisów na każdą okazję, od placków marchewkowych ze śmietankowym lukrem po zielone enchilady z kurczakiem i tabbouleh z komosy.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2014-10-08
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 176
Informacje praktyczne: noclegi, gastronomia, informacja, komunikacja, kina, teatry itp. Skondensowane i uporządkowaneinformacje, spis treści, indeks, podział...
Zawiera informacje turystyczne, wybór interesujących obiektów, dodatkowe mapki, indeks ulic. ...
Chcę przeczytać,