Proponujemy przepisy na potrawy lekkostrawne i bogate w składniki odżywcze. Znajdziesz tu smakowite sałatki i przekąski, dania obiadowe oraz podwieczorki, np. surówkę selerowo-jabłkową, łososia ziołowego z brokułami czy koktajl egzotyczny. Każda potrawa została opatrzona informacją o wartości energetycznej. Przepisy opracowała specjalistka w dziedzinie dietetyki.
Wydawnictwo: Bellona
Data wydania: 2015-03-12
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Europa to niezwykła część świata. Zróżnicowanie geograficzne i bogactwo kulturowe usatysfakcjonować może najbardziej wymagających podróżników...
Rocznik Pedagogika Kultury obchodzi swój pierwszy, skromny jubileusz 5-lecia istnienia. Autorzy postanowili go uczcić poprzez przygotowanie tomu specjalnego...
Przeczytane:2015-06-06, Ocena: 6, Przeczytałem,