NAJLEPSZE PRZEPISY na potrawki i gulasze
Gulasze i potrawki mają wiele zalet. Jedne i drugie robi się dość łatwo, choć nie zawsze szybko. Dobrze dobierając składniki, wystarczy tylko, że odpowiednio często mieszamy potrawę i pilnujemy konsystencji. Można je przyrządzać jako dania wyrafinowane, świetnie nadają się też na codzienne obiady, dają bowiem możliwość miksowania różnych składników, które akurat mamy w domu. Proponujemy aż 160 przepisów na przeróżne potrawki i gulasze polskie i z całego świata.
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2013 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 176
Język oryginału: polski
Dzięki tej wspaniałej książeczce z puzzlami odwiedzisz tropikalną dżunglę i poznasz historię uroczego Słonika, który pokonał nieśmiałość. Książka zawiera...
Pomidory warto jeść - opóźniają procesy starzenia, obniżają ciśnienie krwi, działają antynowotworowo, korzystnie wpływają na układ nerwowy i wspomagają...