Mąka, jajko, olej, sól, woda - najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów; druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane.
Pierogi Solejukowej najlepsze na świecie !
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2016-11-23
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 120
Raz, dwa, trzy… Oto księżniczki! Ta śliczna książeczka z naklejkami zachwyci każdą dziewczynkę lubiącą opowiastki o księżniczkach i kolorowe naklejki...
Najnowsze wydanie Zeszytów Literackich. Książka zawiera m.in. następujące działy: Sylwetki, Świadectwa, Spojrzenia, Proza i poezja, Poezja i świat, Prezentacje...
Chcę przeczytać,