Późna wiosna i lato to czas, w którym stragany aż uginają się od darów natury - przede wszystkim warzyw, ale także wspaniałych owoców: truskawek, malin, porzeczek. Najlepsze są oczywiście świeże, jednak istnieje sposób, by cieszyć się ich smakiem przez cały rok. Wystarczy zapas słoików, dobre chęci i nasza książka - będziesz zdumiona, jak szybko półki w piwnicy lub spiżarni zapełnią się smacznymi przetworami. Rodzina też błyskawicznie je pokocha.
Wydawnictwo: Bellona
Data wydania: 2015-07-30
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Ponad 40 prostych do wykonania, sprawdzonych przepisów. Książka zawiera porady kucharza, propozycje podania i różne warianty potraw. Fotografie dużej skali...
Chcesz pogadać po hiszpańsku? Żaden problem! W tej książce znajdziesz 13 rozdziałów z ostrymi tekstami i wskazówkami na temat: - podrywu - najlepsza nawijka...
Chcę przeczytać,