Badanie towarów spożywczych

Ocena: 0 (0 głosów)

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.

Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:

-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe.

Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

Informacje dodatkowe o Badanie towarów spożywczych:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
Data wydania: 2018-09-03
Kategoria: Podręczniki
ISBN: 9788301200473
Liczba stron: 300

więcej

Kup książkę Badanie towarów spożywczych

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Badanie towarów spożywczych - opinie o książce

Inne książki autora
Badanie towarów przemysłowych
Ewa Kubińska-Jabcoń0
Okładka ksiązki - Badanie towarów przemysłowych

Dobór przez autorów tematyki opracowania można uznać za prawidłowy, szczególnie że jest to jedyna tak obszerna monografia polskojęzyczna omawiająca...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Fałszywa królowa
Mateusz Fogt
Fałszywa królowa
Olga
Ewa Hansen ;
Olga
Serce nie siwieje
Hanna Bilińska-Stecyszyn ;
Serce nie siwieje
Zranione serca
Urszula Gajdowska
Zranione serca
Znajdziesz mnie wśród chmur
Ilona Ciepał-Jaranowska
Znajdziesz mnie wśród chmur
Pies na medal
Barbara Gawryluk
Pies na medal
Jemiolec
Kajetan Szokalski
Jemiolec
Pożegnanie z ojczyzną
Renata Czarnecka ;
Pożegnanie z ojczyzną
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy