Przygotowanie każdego dnia pysznego, ciepłego, bezglutenowego posiłku może się wydawać sporym wyzwaniem, zwłaszcza gdy nie masz czasu, a żołądek domaga się czegokolwiek, byle szybko. Na ratunek przyjdzie ci książka Kuchnia bez glutenu - praktyczny przewodnik po łatwych potrawach dla całej rodziny, które przyrządzisz w mniej niż pół godziny. W książce znajdziesz ponad sto inspirujących przepisów na każdą okazję, od placków marchewkowych ze śmietankowym lukrem po zielone enchilady z kurczakiem i tabbouleh z komosy.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2014-10-08
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 176
Wyjątkowe książeczki na najmłodszych, dzięki którym nauka liczb i kolorów będzie przyjemnością. W środku obrotowe elementy, które ...
Starannie przemyślany i skompletowany zestaw tablic fizycznych i chemicznych. może przydać się uczniom głównie z gimnazjum i liceum oraz studentom. Nauczyciele...
Chcę przeczytać,