Do M... - wiersz

Autor: eda25
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0


Spotykamy różnych ludzi tych dobrych i tych złych czasami mylimy zwykłe koleżeństwo z przyjaźnia to że ktoś nas słucha udziela rad jest życzliwy nie oznacza przyjaźni przyjaźń to dar na dobre i złe to słuchanie to wspólny śmiech i łzy to bycie na ty dziś wiem ze sie pomyliłam to rozum zgubiłam wierząc ufajac komuś kto tylko potrafi ranić...
Edyta Maculewicz-Staszewska

Najpopularniejsze wiersze

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
eda25
Użytkownik - eda25

O sobie samym: Napisz kilka słów o sobie
Ostatnio widziany: 2023-11-24 22:35:33