jeszcze nie teraz - wiersz

Autor: Juni
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

stoisz na szczycie

skoczysz 

boisz się

wiatr porusza emocjami

niczym liśćmi jesięnią

kolorowo tam na dole

ciągnie w dal

 

stoisz na szczycie 

pełna nadzieii

woła zapomnienie

zaprasza wolność

zapiera dech

wyciągasz dlonie

unosi cię pragnienie

tańczysz z powietrzem

gładzi twarz 

 

otwierasz oczy 

stoisz na szczycie

pełna obietnic

uciekasz by walczyć o czas

 

Najpopularniejsze wiersze

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
Juni
Użytkownik - Juni

O sobie samym: Napisz kilka słów o sobie
Ostatnio widziany: 2020-01-17 17:08:30