Siedem - wiersz

Autor: jataman29
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

Siedem promieni maluje mój tydzień

Jak tęcza me życie nabiera kolorów

Ty rzuciłaś na mą duszę sens

Już nie szukam w nich pustych wzorów

 

Wiem że szczęście to moje przeznaczenie

Odnajduje je wśród liter i słów

I wciąż widzę w nich trochę Ciebie

Proszę Cie do mnie mów

 

Twój głos to wesoły śpiew ptaków

To plusk bystrego strumyka

Niech słyszy Cie cały Kraków

A życie niech płynie jak muzyka

Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
jataman29
Użytkownik - jataman29

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2023-12-03 18:19:35