Z Nowym 2017 Rokiem - wiersz

Autor: jokhek
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

Z Nowym 2017 Rokiem


Zaczęłam z Nowym 2017 Rokiem

Popijając wodę z sokiem

Nowy styl życia.

 

Na śniadanie tost z herbatą

Obiad to marchew z jajkiem i sałatą

Jem coraz mniej.

 

Na kolację kawę zbożową

Jestem wreszcie sobą

Nowa ja.

 

Mam siłę do życia

Wysokie góry są do zdobycia

Jedna będzie moja.

 

Tą górą będzie rodzina

Zdobyć ją powinnam

Każdego dnia.

 

I siłę czerpię stąd

Zmartwienia poszły w kąt

Wreszcie się uśmiecham.

 


Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
jokhek
Użytkownik - jokhek

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2017-05-31 13:59:21