Atlas grzybów i książka kucharska w jednym. W książce zamieszczono opisy kilkudziesięciu gatunków grzybów. W zwięzły i przystępny sposób przedstawiono najważniejsze informacje o grzybach oraz o tym, jak je zbierać.
Znajdziesz tutaj również najlepsze przepisy na pyszne dania z grzybami w roli głównej . Grzyby duszone i zapiekane, zupy, sosy i gulasze, mniej i bardziej pracochłonne potrawy- wszystkie przepisy opatrzono pięknymi zdjęciami.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-08-27
Kategoria: Encyklopedie, słowniki, leksykony
ISBN:
Liczba stron: 120
Ilustrowany przewodnik Indie zawiera wszystko, czego można oczekiwać od przewodnika turystycznego. Jest to zarówno inspirująca lektura przed wyjazdem,...
Niech wśród prezentów, które dzieci znajdą pod choinką na Boże Narodzenie, znajdzie się też zbiorek opowiastek i wierszy związanych z tymi wyjątkowymi...
Chcę przeczytać, Pozostale,