Smitten Kitchen, czyli Nowy Jork na talerzu

Ocena: 5 (1 głosów)
Przede wszystkim jest Nowy Jork. Miasto tysiąca zapachów, setek nacji i języków. Pulsująca kolorami mekka smakoszy.

Kulinarny tygiel, w którym wykwintna kuchnia miesza się z potrawami ze wszystkich stron świata.

Jest też maleńka kuchnia na Manhattanie, której 4m² szczelnie wypełniają nowojorskie smaki. To tu autorka książki wyczarowuje swoje dania. Niech jej proste i efektowne przepisy staną się Twoim oknem na kulinarny świat.

Nie potrzebujesz nieosiągalnych składników ani dyplomu szefa kuchni. Wystarczy miłość do gotowania i… Nowego Jorku.

Informacje dodatkowe o Smitten Kitchen, czyli Nowy Jork na talerzu :

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2016-11-23
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 9788324043491
Liczba stron: 340

więcej

Kup książkę Smitten Kitchen, czyli Nowy Jork na talerzu

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Smitten Kitchen, czyli Nowy Jork na talerzu - opinie o książce

Avatar użytkownika - anoola
anoola
Przeczytane:2017-08-17, Ocena: 5, Przeczytałam, Mam, 52 książki - 2017,
Recenzje miesiąca
Upiór w moherze
Iwona Banach
Upiór w moherze
Jemiolec
Kajetan Szokalski
Jemiolec
Pożegnanie z ojczyzną
Renata Czarnecka ;
Pożegnanie z ojczyzną
Sprawa lorda Rosewortha
Małgorzata Starosta
Sprawa lorda Rosewortha
Szepty ciemności
Andrzej Pupin
Szepty ciemności
Gdzie słychać szepty
Kate Pearsall
Gdzie słychać szepty
Góralskie czary. Leksykon magii Podtatrza i Beskidów Zachodnich
Katarzyna Ceklarz; Urszula Janicka-Krzywda
Góralskie czary. Leksykon magii Podtatrza i Beskidów Zachodnich
Zróbmy sobie szkołę
Mikołaj Marcela
Zróbmy sobie szkołę
Siemowit Zagubiony
Robert F. Barkowski ;
Siemowit Zagubiony
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy