W tej książce prezentujemy najciekawsze pomysły na ulubione specjały z grilla, które oczarują gości podczas przyjęć na świeżym powietrzu. Proponujemy przepisy nie tylko na pyszne kiełbaski i różne rodzaje mięsa - od złocistego kurczaka z rożna po kolorowe szaszłyki jagnięce - ale także na wyśmienite ryby oraz owoce morza, np. łososia w świeżych ziołach czy krewetki w boczku. Ponadto znajdują się tu pomysły na dania bezmięsne, np. opiekane warzywa, owoce czy sery, oraz na sałatki, które znakomicie komponują się z potrawami z grilla. Zachęcamy do grillowania wspólnie z rodziną bądź przyjaciółmi.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-08-21
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 128
Książka-cegiełka na rzecz równości i otwartości. Choć często bardzo się różnimy, łączy nas bardzo wiele. A najważniejsze jest to, że każdy...
50 uczestników walk z okresu Powstania Warszawskiego opowiada o swoich przeżyciach w tamtych dramatycznych dniach. Ich wspomnienia złożyły się na 65 audycji...
Chcę przeczytać,