Późna wiosna i lato to czas, w którym stragany aż uginają się od darów natury - przede wszystkim warzyw, ale także wspaniałych owoców: truskawek, malin, porzeczek. Najlepsze są oczywiście świeże, jednak istnieje sposób, by cieszyć się ich smakiem przez cały rok. Wystarczy zapas słoików, dobre chęci i nasza książka - będziesz zdumiona, jak szybko półki w piwnicy lub spiżarni zapełnią się smacznymi przetworami. Rodzina też błyskawicznie je pokocha.
Wydawnictwo: Bellona
Data wydania: 2015-07-30
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Ponad 200-stronicowa książka, wydrukowana na wysokiej jakości papierze w dużym formacie prezentuje przepisy kulinarne przygotowania potraw, które możemy...
Atlas w skali 1:500 000. Zawiera również mapę Europy w skali 1:4 000 000 a także informacje: ponad 14 miejscowości, pełną numerację dróg, atrakcje turystyczne...
Chcę przeczytać,