Smakujmy życie i cieszmy się nim!
MARIOLA BOJARSKA-FERENC, znana dziennikarka telewizyjna i autorka książek o zdrowym stylu życia, wspólnie ze swoim synem ALEKSEM, absolwentem Wydziału Ekonomii i Zarządzania Universita Cattolica del Sacro Cuore w Mediolanie odkrywają dla nas swoje ulubione włoskie smaki. Oboje zachęcają do wspólnego, rodzinnego gotowania, udowadniając, że może się ono przerodzić w kulinarną pasję, która bardzo zbliża do siebie ludzi. Mariola pokazuje na przykładzie Aleksa, jak rozbudzić w dzieciach ciekawość smaków i jak rozkochać je w dobrym jedzeniu i gotowaniu z pasji. Aleks dzieli się z nami przepisami podpatrzonymi u swoich włoskich (i nie tylko włoskich) przyjaciół. Podpowiada, gdzie i co warto zjeść, goszcząc w Mediolanie, żeby poczuć się prawdziwym Włochem.
W KSIĄŻCE ZNAJDZIECIE SIEDEMDZIESIĄT PIĘĆ PRZEPISÓW NA PRZYSTAWKI, DANIA Z MAKARONÓW, MIĘS I RYB, A WSZYSTKIE POTRAWY SĄ PRZYRZĄDZONE ZGODNIE Z REGUŁAMI KUCHNI WŁOSKIEJ.
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2017-10-11
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 352
Mariola Bojarska-Ferenc ? dziennikarka i trenerka fitness. Autorka ponad 2 000 programów telewizyjnych promujących zdrowy styl życia oraz wielu książek...
BARRE - NAJPOPULARNIEJSZY TREND W FITNESSIE Trening przygotowała Mariola Bojarska-Ferenc, a poprowadziła go wraz z Piotrem Lewandowskim. Prowadzący udowadniają...
Chcę przeczytać,