Okładka książki - Odliczanie do bogactwa. 21 dni nawyków przyciągających bogactwo

Odliczanie do bogactwa. 21 dni nawyków przyciągających bogactwo

Dojdź do bogactwa dzięki własnym myślom

Kłopoty finansowe są efektem tylko jednej prostej rzeczy: naszych myśli. Co więcej, bogactwo i dostatek także są rezultatem naszych myśli!

Odliczanie do bogactwa nakierowuje twój umysł i myśli na bogactwo, dostatek i obfitość dzięki łatwym, lecz niezwykle skutecznym praktykom, które w ciągu 21 dni można bez szczególnego wysiłku wpleść w codzienne życie.

Rhonda Byrne pokazuje, jak proste i ekscytujące może być torowanie sobie myślami drogi do bogactwa!

Rhonda Byrne jest twórczynią serii Sekret - filmu dokumentalnego oraz książki pod tym samym tytułem, które stały się światowym fenomenem. Książka ukazała się w nakładzie 34 milionów egzemplarzy w ponad 50 językach. Rhonda Byrne jest też autorką innych książek - Siła, Magia i Największy sekret - które znalazły się na liście bestsellerów ,,New York Timesa". Rhonda Byrne pragnie nieść ludziom radość i podnieść ich świadomość na wyższy poziom.

WWW.THESECRET .TV

Informacje dodatkowe o Odliczanie do bogactwa. 21 dni nawyków przyciągających bogactwo:

Wydawnictwo: HarperCollins Polska
Data wydania: 2025-12-10
Kategoria: Poradniki
ISBN: 9788329120524
Tytuł oryginału: Countdown to Riches 21 Days of Wealth-Attracting Habits

Tagi: Umysł ciało duch - medytacja i wizualizacja

Kup książkę Odliczanie do bogactwa. 21 dni nawyków przyciągających bogactwo

Odliczanie do bogactwa. 21 dni nawyków przyciągających bogactwo - opinie o książce

Sekret
Rhonda Byrne0
Okładka ksiązki - Sekret

Sekret jest jednym z siedmiu praw, decydujących o osobistym sukcesie. Fragmenty Sekretu odnaleźć można w ustnie przekazywanych opowieściach, literaturze...

The Secret. Nauki na każdy dzień
Rhonda Byrne0
Okładka ksiązki - The Secret. Nauki na każdy dzień

Książka, która po bestsellerowych Sekrecie i Bohaterze stanowić będzie inspirację w każdej dziedzinie życia...  Zrób następny krok...