"Kuchnia żydowska" wyróżniona!

Data: 2012-01-02 13:38:07 | Ten artykuł przeczytasz w 1 min. Autor: Sławomir Krempa
udostępnij Tweet
News -

Opublikowana nakładem Domu Wydawniczego Rebis Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko zakwalifikowała się do finału Gourmand World Cookbook Awards. Książka autorstwa Piotra Bikonta w kategorii pozycji przedstawiających kulinaria na tle historycznym (Best Culinary History) zwyciężyła w etapie krajowym.

 

Finałowa gala tych prestiżowych nagród dla najlepszych książek kucharskich na świecie będzie miała miejsce 6 marca 2012 roku w Paryżu. Pozostaje nam teraz trzymać kciuki, aby Kuchnia żydowska...  zajęła w swojej kategorii pierwsze miejsce.

REKLAMA

Zobacz także

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeżeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje