Okładka książki - Przewodnik kulinarny. Bułgaria

Przewodnik kulinarny. Bułgaria


Ocena: 0 (0 głosów)
Kuchnia bułgarska słynie z wyśmienitych sałatek, czorb (czyli zup), gołąbków zawijanych w liście winogron (tzw. sarmi) oraz dżodżenu - odmiany mięty dodawanej do bardzo wielu potraw i używanej do aromatyzowania likierów. To kraj gdzie, nieodzownym elementem każdego posiłku oprócz smacznego menu jest miłe towarzystwo przy stole.

Informacje dodatkowe o Przewodnik kulinarny. Bułgaria:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: b.d
Kategoria: Przewodniki turystyczne
ISBN: 978-83-7304-954-3
Liczba stron: 160

więcej

Kup książkę Przewodnik kulinarny. Bułgaria

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Przewodnik kulinarny. Bułgaria - opinie o książce

Inne książki autora
Tomek i przyjaciele. Wyprawa po drewno
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Tomek i przyjaciele. Wyprawa po drewno

Przeczytaj o przygodach Tomka i jego przyjaciół i pokoloruj ulubionych bohaterów lub poszukaj ich wśród naklejek. Teraz to ty możesz...

Dzieje wielkiego pontyfikatu Jana Pawła II. Rok 10. Świat olśniony pontyfikatem
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Dzieje wielkiego pontyfikatu Jana Pawła II. Rok 10. Świat olśniony pontyfikatem

Najnowszy album z "Dziejów Wielkiego Pontyfikatu Jana Pawła II". Fotokronika przedstawia wydarzenia z dziesiątego roku Pontyfikatu Ojca Świętego - od 16...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy