Okładka książki - Żyje się tylko raz. 250 podróżniczych pomysłów na przygodę życia

Żyje się tylko raz. 250 podróżniczych pomysłów na przygodę życia

Przewodnik po tym, co w życiu najlepsze!

Ponad 250 podróżniczych pomysłów na krótsze i dłuższe wypady, dzięki którym będziesz przeżywać przygodę za przygodą. Zachwycające fotografie i wspaniałe ilustracje pomogą w pełni doświadczyć uroków turystyki zrównoważonej i odpowiedzialnej.

Spędź noc na bezludnej wyspie Rubondo w Tanzanii, wspomóż naturę podczas wolontariatu w peruwiańskim Parque Nacional Huascarán, eksploruj starożytne ruiny w jordańskiej Petrze lub wybierz się na spotkanie z Yetim w buddyjskim klasztorze Tengboche w Solukhumbu.

Niepowtarzalne propozycje na przyjemne spędzenie godziny, dnia, tygodnia, miesiąca czy roku to inspiracja do tego, by żyć pełnią życia.

Informacje dodatkowe o Żyje się tylko raz. 250 podróżniczych pomysłów na przygodę życia:

Wydawnictwo: Pascal

Kup książkę Żyje się tylko raz. 250 podróżniczych pomysłów na przygodę życia

Kierowca Tomek
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Kierowca Tomek

Jest w mieście ciężarówka i jej kierowca Tomek. Ma bardzo dużo pracy, jest ciągle poza domem Po całym mieście jeździ, towarów wozi tony, ma pracę jaką lubi i jest zadowolony....

Bawię się i uczę
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Bawię się i uczę

To zbiór zabaw edukacyjnych, który w doskonały sposób łączy naukę i zabawę.Zawarte w nim ćwiczenia motywują dzieci do samodzielności, rozwijają ich zdolności...