Okładka książki - Ale Klapsa

Ale Klapsa

"Ale Klapsa"

Książka autorstwa Jagi Gibons to barwna i pełna humoru powieść, która z pewnością dostarczy czytelnikom wielu emocji oraz powodów do śmiechu. Główna bohaterka, Lidka, prowadzi podwójne życie: za dnia wydaje się być osobą, która nieustannie przynosi pecha, natomiast wieczorami staje się czarującą Klapsą, gwiazdą nocnych klubów, podbijającą serca bywalców. Jej uporządkowane życie wywraca się do góry nogami, kiedy na jej drodze pojawia się Oliwier, który nieświadomie wplątuje się w ciąg nieprzewidywalnych wydarzeń, mogących całkowicie odmienić jego życie.

Książka obfituje w nieszablonowe postacie i zaskakujące zwroty akcji, które utrzymują czytelnika w napięciu aż do ostatniej strony. Autorka sprawnie łączy elementy komedii i romansu, tworząc opowieść, która jest nie tylko zabawna, ale i wzruszająca.

Jeśli szukasz lekkiej, ale wciągającej lektury, która poprawi ci nastrój i dostarczy rozrywki, "Ale Klapsa" będzie doskonałym wyborem. To idealna książka na plażę, do podróży pociągiem lub na relaksujący wieczór z kubkiem herbaty.

Polecam Wam 😁😍

Gratuluję autorce i życzę dalszych sukcesów 📚

Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️

Współpraca reklamowa, barterowa 🙂

Informacje dodatkowe o Ale Klapsa: