[Reklama] Wydawnictwo LUNA
Vanessa i Travis stanowią idealną parę. Na pozór, gdyż w sercu dziewczyny gaśnie uczucie a powoli wyłaniająca się prawda zrzuca jej klapki z oczu. A to nie koniec, bowiem w życiu Nessy pojawoa się on - chłopak pełen sprzeczności. Zły i tajemniczy Thomas, który wzbudza w moje całkiem inną gamę emocji.
Good girl i bad boy - lubię takie kontrasty. Bardzo. Tę waleczność obojga, która przybiera inne obrazy i skale. Te spięcia, które dostarczają adrenaliny i burzą spokój serwując niesamowitą przygodę. Ucztę dla podniebienia.
Kreacja bohaterów została utrzymana w ryzach do samego końca. Nie widziałam zgrzytów w osobowościach. Ich charaktery nie odbiegały od wyznaczonej drogi. Ness to bardzo sympatyczna, ciepła i troskliwa kobietka o romantycznej duszy. Z sercem na dłoni, choć niesamowicie nieśmiała. Ale to właśnie Thomas zaczyna pobudzać w niej odwagę i wyciągać pewność siebie. Malutkimi, drobnymi kroczkami ale z charakterem mężczyzny inaczej się nie da. On irytuje i intryguje e tej samej skale. Nie sposób przejść obok niego obojętnie. I mimo iż jego podejście do kobiet jest jakie jest ... no kusi diabeł piekielny, heheh.
Baaardzo podobała mi się ta historia. Dużo bardziej niż przypuszczałam. Wzbudziła pełną gamę emocji. Zapewniła mi świetną, pełną pasji, ognia i chemii przygodę. Moja wyobraźnia szalała. Bez problemu przeniosłam się do fabuły.
Ech, wszystko co dobre kiedyś się kończy. Ale pocieszający jest fakt, że kontynuacja już niedługo. Koniecznie będę chciała ją przeczytać.
Polecam
Wydawnictwo: Luna
Data wydania: 2024-06-05
Tytuł oryginału: Better. Collisione
agnieszka_rowka
Nie ma trucizny bez antidotum. Nie ma początku bez końca. Historia Thomasa i Vanessy dobiega końca. Zdrady i kłamstwa oddaliły ich od siebie, a...
Nie istnieje światło bez cienia. Nie istnieje miłość bez bólu. Miłość Thomasa i Vanessy nigdy nie była łatwa. Ich historia to wieczne poszukiwanie równowagi...