Okładka książki - Poza skalą

Wydawnictwo WasPos

Data premiery: 27.09.2023r.

#współpracareklamowa

#booktour

"Dzieliły nas dosłownie milimetry. Patrzył mi głęboko w oczy, rozchylając delikatnie swoje usta. Językiem dotknął kącika. Jego spojrzenie zaczęło mnie palić. Momentalnie poczułam, że ogarnia mnie podniecanie."

Uwielbiam romanse biurowe, które rozgrzewają do czerwoności a poliki palą żywym ogniem.

Autorka zafundowała istny rollercoaster emocjonalny, który nie daje chwili wytchnienia. Historia pełna intryg, niedopowiedzeń i zwrotów akcji.

Po raz kolejny autorka zwraca uwagę w swojej powieści o tym jak ważna jest rozmowa z drugą osobą. Nie można żyć domysłami, to nie jest dobre ani zdrowe.

Q: Czy są tu jacyś fani gór?

Autorka zauroczyła mnie wspaniałymi opisami malowniczych gór, a to, że uwielbiam wycieczki górskie to podczas czytania rozmarzyłam się na całego. 💜

Słowem podsumowania - górski rollercoaster z intrygującymi bohaterami poleca się na przyjemny wieczór koniecznie przy gorącej herbacie, żeby nie było wiadomo czy rumieńce są od treści książki czy od gorącego napoju. 🔥

Gorąco polecam.

Dziękuję za możliwość wzięcia udziału w booktour i poznania tej historii.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #btużyćnieumierać

Informacje dodatkowe o Poza skalą:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2023-09-27
Dodał/a opinię: booksitsmypassio

Zobacz opinie o książce Poza skalą

Kup książkę Poza skalą

Aleksandra Krawczyk0
Okładka ksiązki - Zapożyczenia leksykalne w sytuacji wielojęzyczności. Ukrainizmy i rusycyzmy w gwarze Maćkowiec na Podolu

Celem niniejszej pracy jest opis leksyki zapożyczonej w gwarze dużego polskojęzycznego skupiska na środkowej Ukrainie. Książka stanowi rozwinięcie pracy...

Tylko tyle
Aleksandra Krawczyk0
Okładka ksiązki - Tylko tyle

Czy jeden wyjazd w góry może wywrócić życie do góry nogami Wychodzi na to, że tak! Lena tkwi w związku, który kiedyś być może był szczęśliwy, ale teraz...