Burger to prawdziwy celebryta wśród fastfoodowych dań. Nic w tym dziwnego, gdyż jest naprawdę pyszny, jeśli został dobrze przyrządzony. Burgery robi się z różnych gatunków mięsa, a nawet można z niego zrezygnować i przygotować kotlety w wersji wege - z ciecierzycy czy fasoli. Znajdziesz tu mnóstwo pomysłów na burgery - od amerykańskich klasyków z wołowiny, przez wariacje drobiowe, po propozycje z rybą i opcje dla wegetarian. Książkę uzupełniają przepisy na smakowite sosy, m.in. keczup, musztardę i guacamole, które są niezbędnym składnikiem burgerów.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2018-08-01
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Europa to niezwykła część świata. Zróżnicowanie geograficzne i bogactwo kulturowe usatysfakcjonować może najbardziej wymagających podróżników...
Lękliwy Lesio, mały nieśmiały renifer, nie wie, czy sobie poradzi podczas wielkiej podróży Swiętego Mikołaja. Jest taki kochany, że chciałoby się go pogłaskać...
Chcę przeczytać,