Okładka książki - CzaroMarownik 2026

CzaroMarownik 2026

CzaroMarownik 2026 - talizman każdej czarownicy!

Nie jest zwykłym kalendarzem. Od 12 lat nieustannie towarzyszy wiedźmom, które pragną żyć w zgodzie z naturą i rytmem Księżyca. To najbardziej magiczny planer w Polsce - praktyczny i pełen czarów. W tym roku pojawia się w całkowicie nowej odsłonie - jego wnętrze przeszło prawdziwą (r)ewolucję!

W środku znajdziesz m.in.:

kalendarz księżycowy, prognozę astrologiczną i horoskop na cały rok; zielarskie receptury i rytuały ochronne; zaklęcia, afirmacje i medytacje; święta koła roku i tradycje ludowe; miejsce na sny, intencje i osobiste zapiski; wiedźmi budżet - praktyczne narzędzie ułatwiające codzienność.

CzaroMarownik 2026 to twój osobisty przewodnik i talizman.

Otwórz go i twórz magię każdego dnia!

Informacje dodatkowe o CzaroMarownik 2026:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2025-10-29
Kategoria: Poradniki

Tagi: Umysł ciało duch - teoria i praktyka

Kup książkę CzaroMarownik 2026

Francuski Kurs podstawowy. 3 edycja. książka + 3 płyty CD + program
Okładka ksiązki - Francuski Kurs podstawowy. 3 edycja. książka + 3 płyty CD + program

Zacznij mówić i czytać po francusku! W najnowszym wydaniu unikalnego kursu dla początkujących znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do samodzielnej...

Okładka ksiązki - Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle Le Cordon Bleu

Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty.... Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych...