Okładka książki - EDUseria. Tabliczka mnożenia. Ćwiczenia. Kapitan Nauka

EDUseria. Tabliczka mnożenia. Ćwiczenia. Kapitan Nauka

Opanuj mnożenie do 100 bez trudu!

Rozwiąż łamigłówki i zostań mistrzem mnożenia!

Ćwicz tabliczkę mnożenia do 100 - od prostych działań do trudniejszych obliczeń. Odkryj zasadę mnożenia i jego przemienności dzięki różnorodnym łamigłówkom. Koniec z wkuwaniem tabliczki mnożenia na pamięć!

W środku znajdziesz:

zadania z ciekawą fabułą i przyjazny język poleceń, różnorodne ćwiczenia: łamigłówki, wyszukiwanki, kodowanki, techniki pomagające zrozumieć zasady mnożenia, kolorowe ilustracje i prawie 100 naklejek.

EDUseria to wyjątkowa seria materiałów edukacyjnych - gier karcianych oraz zeszytów ćwiczeń - kierowana do dzieci w wieku 7-11 lat, która pomoże im powtarzać i utrwalać wiedzę zdobywaną na lekcjach (np. polskiego, matematyki czy przyrody) oraz rozwijać indywidualne zainteresowania.

Kapitan Nauka to marka, która wspiera rozwój i edukację dziecka przez kreatywną zabawę. Nasze produkty dostosowane są do potrzeb maluchów, przedszkolaków oraz uczniów i rozwijają kluczowe umiejętności m.in. nauki mowy, czytania, liczenia czy mnożenia. Są świetną alternatywą dla smartfona czy komputera, a czas spędzony przy wspólnych rozgrywkach, w gronie rodziny lub rówieśników wzmacnia więzi i umiejętności komunikacyjne. Nad zawartością merytoryczną czuwają eksperci: nauczyciele, pedagodzy, psycholodzy i terapeuci.

Informacje dodatkowe o EDUseria. Tabliczka mnożenia. Ćwiczenia. Kapitan Nauka:

Wydawnictwo: Edgard
Data wydania: 2025-09-17

Tagi: Materiały edukacyjne Edukacja - matematyka nauki ścisłe i technika Edukacja - matematyka i rachunki Dzieci od ok. 6 lat

Kup książkę EDUseria. Tabliczka mnożenia. Ćwiczenia. Kapitan Nauka

Kapitan Nauka 100 zabaw z lisem Fisem
Anna Grabek0
Okładka ksiązki - Kapitan Nauka 100 zabaw z lisem Fisem

Tym razem Kapitan Nauka zabiera dzieci w niezwykłą podróż... do pełnego zwierząt lasu! Uczestnicy wyprawy poznają kolorowe leśne towarzystwo i pomogą...

Kapitan Nauka. Rysuję i zgaduję z kangurem Arturem
Anna Grabek0
Okładka ksiązki - Kapitan Nauka. Rysuję i zgaduję z kangurem Arturem

Pakiet 100 rozwijających zabaw dla przedszkolaków Rysuję i zgaduję z kangurem Arturem (4-6 lat) to zestaw 100 zabaw rozwijających kompetencje matematyczne...