Okładka książki - Książkoplaner  Rok w biznesie online

Książkoplaner Rok w biznesie online

Książkoplaner ,,Rok w biznesie online" autorstwa Oli Gościniak, twórczyni marki Jestem Interaktywna, to sprytne i praktyczne sposoby na rozwój biznesu online. Krok po kroku, każdego dnia, przez cały rok przeprowadzi przez wszystkie ważne elementy biznesu online, tak by przynosił realne zyski. W całym procesie towarzyszy Ola Gościniak, która doszła do perfekcji w organizowaniu swojego biznesu online do takiego stopnia, że ona i jej zespół mają konkretny plan działania na kolejny rok już w sierpniu roku poprzedniego. Dzięki temu wszystko jest dokładnie przemyślane i układa się w spójną całość.

Biznes online rządzi się swoimi prawami, obszarów do poznania jest tak wiele, a każdy z nich wymaga ciągłego rozwoju. To pochłania mnóstwo czasu i rodzą się pytania:

Jak zaplanować biznes online? Jak go rozwijać? Jak nie ominąć żadnego z kluczowych obszarów?

Książkoplaner ,,Rok w biznesie online" to:

Praktyczne i sprawdzone metody planowania i rozwijania biznesu online, których nie znajdziesz w wyszukiwarce Google, Wsparcie społeczności Jestem Interaktywna, Regularne webinary i spotkania online, które usprawnią pracę nad planowaniem i dodadzą wiatru w żagle, Wypłynięcie na otwarte wody biznesu online, ale bez rzucania się od razu na głęboką wodę, Ogromna dawka motywacji do działania i mierzenia się z nowymi wyzwaniami.

Książkoplaner to XX stron, które przeprowadzą osoby zdecydowane działać online w taki sposób, żeby był on prosty i zyskowny. Dochodowy biznes online, który jest świetnie zorganizowany, a wszystko chodzi samo jak w szwajcarskim zegarku. Planer to kompas, który wskaże właściwy kierunek.

Informacje dodatkowe o Książkoplaner Rok w biznesie online:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-09-30
Kategoria: Poradniki

Tagi: Biznes i zarządzanie Komunikacja w biznesie przedsiębiorczość Małe przedsiębiorstwa i samozatrudnienie Samodzielne rozwiązywanie problemów i rozwój osobisty

Kup książkę Książkoplaner Rok w biznesie online