Okładka książki - Kształty. Akademia mądrego dziecka. Mój świat

Kształty. Akademia mądrego dziecka. Mój świat

Z filcowymi kształtami do wyjmowania i dopasowywania, "Mój świat: Kształty" Akademii Mądrego Dziecka to fantastyczny sposób na wprowadzenie dzieci w świat poznawania kształtów!

Ta interaktywna kartonowa książeczka została zaprojektowana, aby w ciekawy i innowacyjny sposób uczyć maluchy podstawowych pojęć. Na każdej rozkładówce przedstawiony jest inny kształt, a zadaniem dziecka jest znalezienie odpowiedniego elementu i umieszczenie go na stronie z filcową tablicą. Do zabawy zachęcają barwne postacie zwierząt: krokodyl, tygryski, żyrafa, mysz i kotek. Dodatkowo okładka książki rozkłada się w bramkę z sorterem kształtów, gdzie dzieci mogą dopasowywać swoje filcowe elementy po ukończeniu książeczki.

Książeczka Kształty z Akademii Mądrego Dziecka jak wszystkie inne zachwyca angażującymi postaciami zwierząt i żywą paletą kolorów, co czyni ją doskonałym dodatkiem do każdej dziecięcej biblioteczki edukacyjnej. Dzięki poręcznej kopercie na filcowe elementy, książeczka świetnie sprawdzi się również w podróży.

Informacje dodatkowe o Kształty. Akademia mądrego dziecka. Mój świat:

Wydawnictwo: HarperKids
Data wydania: 2026-02-11
Tytuł oryginału: Match&Sort. Shapes

Tagi: Pierwsze lata życia - kształty wzory rozmiary Pierwsze lata życia - początki nauczania Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Dzieci od narodzin do ok. 3 lat

Kup książkę Kształty. Akademia mądrego dziecka. Mój świat

Gigant Poleca. Tom 3/2020. Kwantomas kontratakuje
Okładka ksiązki - Gigant Poleca. Tom 3/2020. Kwantomas kontratakuje

Młody Kwantomas obiecuje swojej mamie, że jak dorośnie, będzie robił tylko to, na co przyjdzie mu ochota! I nigdy nie założy maski! Jednak wydarza się...

Modlitewnik dla dwojga. Dzień po dniu z ks. Piotrem Pawlukiewiczem.
Okładka ksiązki - Modlitewnik dla dwojga. Dzień po dniu z ks. Piotrem Pawlukiewiczem.

To nie jest kolejna publikacja ,,w stylu ks. Piotra". Książka powstała z potrzeby serca, a jej początkiem była osobista rozmowa z ks. Pawlukiewiczem. ...