Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas

Ocena: 0 (0 głosów)

Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem… W tej książce znajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki. Dowiesz się, jak wykorzystać mięso z rosołu i jak urozmaicić domownikom kanapki. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się parzyć, piec, gotować, przygotowywać pasty i konserwować w słoikach, by zatrzymać wspaniały aromat domowych mięsiw na dłużej.

Z Kulinarną Wiolą – pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje ponad 400 tysięcy fanów – zaskoczysz swoją rodzinę i znajomych samodzielnie przygotowanymi pysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć!

Informacje dodatkowe o Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas:

Wydawnictwo: RM
Data wydania: 2023-09-27
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 9788381510578
Liczba stron: 192
Język oryginału: polski

więcej

Kup książkę Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Recenzje miesiąca
Morderstwo z malinką na deser
Monika B. Janowska
Morderstwo z malinką na deser
Déja vu
Jolanta Kosowska
 Déja vu
Witajcie w Chudegnatach
Katarzyna Wasilkowska
Witajcie w Chudegnatach
Freudowi na ratunek
Andrew Nagorski
Freudowi na ratunek
Do roboty!
Katarzyna Radziwiłł
Do roboty!
A wokół nas pomarańcze
Weronika Tomala
A wokół nas pomarańcze
Imperium
Conn Iggulden
Imperium
Meduzy nie mają uszu
Adle Rosenfeld
Meduzy nie mają uszu
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy