Okładka książki - LEGO świat. Zabawy z naklejkami. Kosmos

LEGO świat. Zabawy z naklejkami. Kosmos

Nowy wymiar zabawy z LEGO(R) z tą wyjątkową książką pełną aktywności i ponad 500 naklejkami o tematyce kosmicznej!

Zbierz swoją kolekcję klocków LEGO i wykorzystaj naklejki dołączone do książki, aby rozwiązywać fascynujące zadania kosmiczne - a przy okazji poznaj ciekawe fakty o wszechświecie. Książeczka LEGO świat. Zabawa z naklejkami. Kosmos oferuje mnóstwo wyzwań budowlanych, ekscytujących quizów i setki naklejek, które zachwycą młodych fanów LEGO i miłośników kosmosu.

Wszystko, czego potrzebujesz, to kilka klocków LEGO i ta książka by zrobić:

o Zaprojektować rakietę, układając klocki LEGO na stronach

o Rozwiązać quiz i dowiedz się, dokąd polecisz w kosmos

o Stworzyć wakacje na Księżycu za pomocą naklejek

o Zbudować przeszkody z klocków LEGO do emocjonującego kosmicznego wyścigu

o ...i wiele więcej!

Niezależnie od wielkości Twojej kolekcji LEGO, czekają Cię godziny zabawy z tą pełną faktów i naklejek przygodą w kosmosie.

Odkrywaj pomysły na budowanie, ciekawostki o kosmosie i baw się, budując, przyklejając i tworząc z tą książką.

Odkryj inny tytuł w serii: LEGO świat. Zabawa z naklejkami. Zwierzęta

Informacje dodatkowe o LEGO świat. Zabawy z naklejkami. Kosmos:

Wydawnictwo: HarperKids
Data wydania: 2026-04-22
ISBN: 9788329101998
Tytuł oryginału: Lego IDEAS Activity Book SPACE

Tagi: Publikacje o przyrodzie zwierzętach i świecie natury dla dzieci i młodzieży Publikacje o przestrzeni kosmicznej gwiazdach i układzie słonecznym dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 6 lat

Kup książkę LEGO świat. Zabawy z naklejkami. Kosmos

All-Star Superman
Okładka ksiązki - All-Star Superman

Klasyczna, ponadczasowa opowieść o Supermanie napisana i narysowana przez dwóch legendarnych twórców - Granta Morrisona i Franka Quitely'ego. W wyniku...

Indyjska włóczęga
Okładka ksiązki - Indyjska włóczęga

Don Pablos z Segowii, łotrzyk o wątpliwej renomie, lecz budzący nieodpartą sympatię, raczy nas barwną opowieścią o swoim pełnym przygód życiu w Hiszpanii...