Okładka książki - NASZE DNI

NASZE DNI

Zaaranżowane małżeństwo miało być tylko umową. Bez uczuć, bez bliskości - jedynie chłodny układ dla pieniędzy. Po jednej stronie Claire - delikatna, wychowana w złotej klatce córka wpływowego człowieka. Po drugiej Chase - mężczyzna z traumatyczną przeszłością, zamknięty w sobie i pozornie niezdolny do miłości.

Nikt nie spodziewał się, że pod powierzchnią tej układanki narodzi się coś prawdziwego. Że cisza we wspólnym domu stanie się schronieniem. Że dotyk, który miał być obowiązkiem, przemieni się w pragnienie czułości.

Kiedy świat Claire rozpada się na kawałki, to właśnie Chase staje się jej jedynym azylem. Między bólem przeszłości a delikatnymi nadziejami na przyszłość budzi się uczucie, które wymyka się logice i planom. W świecie, gdzie wszystko zostało narzucone, oni wybierają siebie nawzajem.

To opowieść o tym, że miłość nie zawsze przychodzi łatwo, ale kiedy już zapuści korzenie, staje się najpotężniejszą siłą.

Informacje dodatkowe o NASZE DNI:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2026-06-24

Tagi: romans Sagi rodzinne Literatura obyczajowo-rodzinna Proza lifestyle'owa Proza erotyczna

Kup książkę NASZE DNI

NASZE DNI - opinie o książce

PAKT
A.P. MIST0
Okładka ksiązki - PAKT

Jako dzieci, Theo i Elise zawarli niewinną umowę - jeśli do trzydziestki nie znajdą miłości, pobiorą się. Jednak życie potoczyło się inaczej, a obietnica...

Bracia Ashworth (#2). The moon screams
A.P. Mist0
Okładka ksiązki - Bracia Ashworth (#2). The moon screams

Minęło dziesięć lat od dramatycznych wydarzeń, które na zawsze odmieniły jego życie. Alex w końcu odnalazł spokój - żyje przewidywalnie, bez zbędnych komplikacji...