Okładka książki - Noc, kiedy umarła

Noc, kiedy umarła

6/6
- wow wow wow, ale to była baaardzo dobra książka
- jestem mega zadowolona, że Projekt Słoik wylosował mi tą książkę - czegoś takiego teraz potrzebowałam
- ponad 400 stron, a wciągnęłam ją w kilka godzin - w ogóle nie mogłam się oderwać
- historia jest skomplikowana, bo ilość wątków, postaci, czasów może przytłoczyć, ale na samym końcu wszystko się łączy i wyjaśnia
- jestem po wrażeniem tego, ile plot twistów autorka przygotowała - nie zdążyłam wyjść ze zdumienia po jednym, a na kolejnej stronie były już dwa kolejne - uwielbiam takie zabiegi
- cała historia opiera się na Evie, która popełnia samobójstwo w dniu swojego ślubu, a później jej mąż i przyjaciółka próbują wrócić do „normalnego” życia
- jednak z rozdziału na rozdział dowiadujemy się nowych rewelacji z życia każdego z bohaterów - nie będę tutaj konkretnie zdradzać, kto co wie, żeby nie spoilerować

Informacje dodatkowe o Noc, kiedy umarła:

Wydawnictwo: b.d

Kup książkę Noc, kiedy umarła

Lodowa księżniczka
J0
Okładka ksiązki - Lodowa księżniczka

Miłość czeka tam, gdzie najmniej się jej spodziewamy Księżniczka Svetlana ucieka przed krwawą rewolucją do Paryża. W stolicy Francji nie jest jednak bezpiecznie...

W rękach alfy
J0
Okładka ksiązki - W rękach alfy

Nikolai. Braxton. Derik. Trzech samców alfa, którzy przysięgli chronić ludzi na swoim terytorium. W zamian proszą tylko o jedną noc z dziewicami z wiosek...