Okładka książki - Słodkie sklepiki. Sweet & cozy coloring. Sweet & cozy coloring

Słodkie sklepiki. Sweet & cozy coloring. Sweet & cozy coloring

Przygotuj się na zakupy w uroczych sklepikach! Ta kolorowanka przedstawia urocze zwierzątka robiące zakupy w przytulnych wnętrzach. Uspokajająca i kreatywna zaprasza do odkrywania delikatnych palet barw i ucieczki do czułego i kojącego świata. Od piekarni z pysznymi ciastami i osiedlowej księgarni, przez wspaniałą kwiaciarnię, antykwariat z tysiącem skarbów, po piękny warzywniak...

Ilustracje przygotowała niezależna francuska artystka znana na Instagramie jako Amélie's workshop.

Każda stworzona przez Ciebie - tak, przez Ciebie! - ilustracja to okazja do twórczego działania, którego efekty będą jak łagodzący balsam dla Twojej duszy. Dzięki łatwo otwierającym się stronom i wygodnemu formatowi kolorowanie jest proste i niezwykle satysfakcjonujące.

Marzysz o odprężającym wieczorze? Zaproś znajomych lub włącz ulubiony podcast i daj się pochłonąć twórczemu, relaksującemu kolorowaniu.

Relacja Relaks to wyjątkowa seria artystycznych kolorowanek dla dorosłych i młodzieży, trend, który podbija TikTok i Instagram. W tej kolekcji znajdą się publikacje z wyrafinowanymi, pełnymi detali ilustracjami francuskich grafików. To doskonały sposób na wyciszenie, odpoczynek i stworzenie swojej własnej, przytulnej strefy komfortu.

Informacje dodatkowe o Słodkie sklepiki. Sweet & cozy coloring. Sweet & cozy coloring:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2026-01-28
Kategoria: Hobby
Tytuł oryginału: Jolies boutiques - Sweet & cosy coloriages

Tagi: Książki aktywizujące i kolorowanki dla dorosłych

Kup książkę Słodkie sklepiki. Sweet & cozy coloring. Sweet & cozy coloring