Kuchnia żydowska na Kazimierzu

Data: 2011-06-28 10:01:55 | Ten artykuł przeczytasz w 1 min. Autor: szczepanik
udostępnij Tweet
News - Kuchnia żydowska na Kazimierzu
W ramach 21. Festiwal Kultury Żydowskiej w Krakowie, Empik otwiera swój salon plenerowy, na placu przy ul. Jakuba. Salon będzie otwarty w godzinach 9.00-21.00.
 
 
30 czerwca o 17.00 Dom Wydawniczy REBIS zaprasza do tego salonu na spotkanie z Piotrem Bikontem, który będzie promował swoją książkę KUCHNIA ŻYDOWSKA BALBINY PRZEPIÓRKO.
 
 
Zaraz po spotkaniu Piotr Bikont weźmie udział w audycji Sezon na Dwójkę w Programie II Polskiego Radia. Prowadząca, Hanna Maria Giza zaprasza do Restauracji Klezmer -Hois, ul. Szeroka 6, od godz. 18.00 do 19.00.
 
Zapraszamy na krakowski Kazimierz do udziału w rozmowie o kuchni żydowskiej i o kulinarnych zwyczajach Żydów!

REKLAMA

Zobacz także

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeżeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje