Okładka książki - Beautiful lies

"Beautiful lies"

Autor: AT. Michalak
Bartosz Pankowski

Wydawnictwo: Najlepsze

Bt zorganizowany przez czytanie_moja_pasja1987.

"Czułam, że ziemia usuwa mi się spod nóg. Moje życie, które wydawało mi się, że powoli zaczyna się układać, znów zostało rozbite. Musiałam podjąć decyzję, której konsekwencje będą miały wpływ nie tylko na mnie, ale i wszystkich dookoła."

„Beautiful Lies” – gdy zemsta staje się początkiem czegoś więcej. Romans, który rozpala emocje i igra z granicą między miłością a zemstą.

AT. Michalak i Bartosz Pankowski stworzyli powieść, która od pierwszych stron wciąga czytelnika w wir namiętności, intryg i kłamstw. „Beautiful Lies” to historia, w której nic nie jest oczywiste, a granica między pożądaniem a destrukcją staje się coraz cieńsza.

Megan Larson – przykładna córka i ambitna studentka prawa – przez lata żyła zgodnie z zasadami. Jej świat runie, gdy na drodze staje Damon Blackwell, były chłopak jej siostry. Damon nie pragnie miłości. Chce zemsty. Plan jest prosty: zranić byłą ukochaną, uwodząc jej siostrę. Jednak to, co miało być chłodną grą, szybko zamienia się w płomienną relację, której ani on, ani Megan nie potrafią zatrzymać.

Autorzy z niezwykłą wprawą kreślą bohaterów. Damon to typowy antybohater, mroczny, pełen gniewu, ale stopniowo odsłaniający rysy swojego lodowatego pancerza. Megan z kolei przechodzi fascynującą przemianę: z cichej, podporządkowanej dziewczyny staje się kobietą, która nie boi się zawalczyć o własne uczucia. Ich relacja przypomina nadciągający sztorm, wiemy, że może przynieść zniszczenie, ale nie sposób oderwać od niego wzroku.

„Beautiful Lies” to intensywny romans podszyty tajemnicą i niepewnością. To opowieść o cienkiej granicy między nienawiścią a miłością, o sile kłamstw, które mogą ranić, ale też prowadzić do odkrycia prawdy o sobie samym. Napięcie rośnie z każdym rozdziałem, a chemia między bohaterami jest tak wyczuwalna, że niemal unosi się w powietrzu.

Ta książka zachwyci fanów gorących, nieoczywistych romansów, którzy lubią, gdy historia tętni emocjami i pozostawia po sobie pytania bez prostych odpowiedzi.

Polecam.
Wciągająca, pełna pasji i napięcia historia, która sprawia, że do samego końca zastanawiamy się: czy na kłamstwie da się zbudować prawdziwą miłość?

Informacje dodatkowe o Beautiful lies:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2024-10-10
Dodał/a opinię: Mirela Marcinek

Tagi: romans Proza erotyczna

Zobacz opinie o książce Beautiful lies

Kup książkę Beautiful lies