Mam to szczęście, że moje dzieci kochają książki i uwielbiają rozwiązywać zadania, więc nawet jadąc gdzieś, wystarczy, że zabiorę im książki i kredki i już się nie nudzą.
Wielki zeszyt zadań jest pełen kociastycznych łamigłówek z bajki Koci Domek Gabi. W środku znajdziemy mnóstwo kolorowanek, szukanie cieni, grę w kółko i krzyżyk, labirynty, szukanie różnic, łączenie kropek, rysowanie, liczenie i jeszcze ogrom innych zadań. Mamy tutaj również bardzo dużo naklejek, dwie scenki, które możemy dowolnie zaaranżować oraz duży plakat.
Książka jest naprawdę fantastyczna, zadań jest tutaj bardzo dużo, więc jest to zabawa na wiele godzin, zdecydowanie najwięcej jest tutaj kolorowanek, ale nie brakuje też łamigłówek, jedne są prostsze, a drugie trudniejsze. Książka ma śliskie i błyszczące strony, dzięki czemu grafika jest bardzo kolorowa jednak dlatego najlepiej pisać po niej mazakami lub długopisami, żeby wszystko było dobrze widoczne. My wypełniliśmy już kilkanaście stron, a nadal mamy co robić, z czego się bardzo cieszymy, ponieważ jest to fajne zajęcie.
Wydawnictwo: HarperKids
Data wydania: 2026-01-14
Tytuł oryginału: Gabbys Dollhouse. Ultimate meow-mazing. Colouring & Activity
Karolina Radlak
Seria czterech kolorowych poradników dla wszystkich miłośników zabawy kolorowymi gumkami. W książkach dzieci znajdą dziesiątki pomysłów na ozdoby zrobione...