📗„MINECRAFT.Zbierz plony,ugotuj,zjedz!”Oficjalna książka kucharska to nie lada gratka dla fanów gry oraz tych,co lubią eksperymentować w kuchni i tworzyć bajeczne cuda.
📗Książka składa się z:
1.Poczatkowemu wyprowadzeniu ze wskazówkami dietetycznymi,narzędziami kuchennymi i poradami.
2. Osiem bajecznych przekąsek i przystawek
3. Trzynastu smakowitych dań głównych
4. Kolorowych Napojów
5. Czternastych słodkich deserów
6. Planowaniu posiłków z minecrafyem w pięciu krokach
7. Kilka słów o autorce i podziękowaniu.
📗Każdy przepisów zawiera:
*wstęp do przepisu
*poziom trudności
*określenie dla jakiego gracza jest przepis z czasem przygotowania,pieczeniem,rodzajem dania,potrzebnych narzędzi i co potrzebne do wykonania
*skladnikami
*wykonamiem
*ZDJĘCIEM (w większości) przygotowanego jedzenia
📗Przepisy są nie tylko w przejrzysty sposób opisany,ale również ich kolorowe zdjęcia pomogą nam wyobrazić stwarzane słodkości i inne potrawy.Widząc zdjęcie potraw, natychmiast zachęcą do ich wykonania.
💚Z każdej grupy potraw znalazłam swoje perełki,które już przygotowałam - m.in Hogliny i Lawa,pizza flatbread ze spaczonego lasu,zakopany las,grzybowy burger,krówki z gliny,,trufle w magmowym kremie,mikstura z noktowizji. Jak widzicie to skarbnica przepisów,które oczarowały moją rodzinę,ale zapewniam,że was też zaczarują.
💚Oficjalna książka kucharska MINECRAFT jest obowiązkowa dla fanów gry,ale także dla osób szukających inspiracji,by posiłki były kolorowe,smaczne i niezapomniane. Ja jestem zakochana w tej książce z nowo odkrytych przepisów !
📗Nie zastanawiajcie się i koniecznie przygotujcie potrawy inspirowane grą Minecraft.
💚Z całego serca wam ją polecam
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2025-05-20