Okładka książki - Nie do wygrania

Nie do wygrania

„W tamtej chwili zdałem sobie sprawę,
że prąd, który miał mnie ponieść, tak naprawdę mnie porwał. I że nie posiadałem nad nim żadnej kontroli. Miałem tylko nadzieję, że wyrzuci mnie na bezpieczny brzeg, a nie roztrzaska o skały”

Cóż to za historia!
Wow!
Dlaczego jest tak inna niż wszystkie?
No, dlatego, że to co tu się wydarzyło, to przedział wszystkich odczuć i emocji, i wydarzeń jakie możecie sobie tylko wyobrazić...
Mamy dwóch totalnie różnych bohaterów, można powiedzieć, pochodzących z dwóch totalnie różnych światów, ale łączy ich jedno - obaj są mężczyznami i to hetero.
Wiktor- samiec alfa, niestroniący od panienek i luksusowego życia.
Serafin - wysportowany chłopak z sąsiedztwa, o, można by rzec delikatnej urodzie.
Wiktor ze swoimi przyjaciółmi vel Twix’ami podejmuje kolejny „zakład o nic”, a raczej o to, czy uda Victorowi, zagorzałemu babiarzowi, uwieść mężczyznę.
Celem okazuje się być Serafin, który nieświadomy tego wszystkiego, wkręca się w dziwną i trudną do określenia, relację z Wiktorem, który to dodatkowo jest jego tymczasowym pracodawcą.
To napięcie między nimi jest tak ogromne, że obaj powoli zaczynają „wkręcać się w siebie”, chociaż wydaję się to być wręcz abstrakcyjne.
Jednak, gdy prawdziwe, chociaż mogłoby się wydawać niemożliwe uczucia zaczynają wymykać się spod kontroli, wartość i cel zakładu może okazać się zgubny...
Bo przecież niemożliwe mogłoby stać się możliwe, ale czy na pewno?

„Przecież ten zakład był nie do wygrana...”

No po prostu rewelacja. Ta intensywność jaką można zaobserwować czytając o dwóch, rewelacyjnie wykreowanych przez autorki, głównych bohaterach, to po prostu sztos.
Emocje, ale też cielesność, która może się wydawać nie na miejscu, przez wielu czytelników, na prawdę świetnie jest opisana.
Jest bardzo pikantnie i bardzo bardzo obrazowo. Są mocne momenty, emocjonujące chwile, ale też wstrząsające i raniące, że na prawdę musicie przygotować się na wszytko.
Reasumując Daria i Kasia na prawdę zrobiły mega robotę, ale za końcówkę tej historii nie jeden czytelnik, pewnie w duchu będzie je przeklinał.
Także, jeśli lubicie nieszablonowe historie, nie straszne wam są "takie" tematy, i lubicie dzięki książce śmiać się rumienić, szokować, ale i wzruszać, to koniecznie, koniecznie musicie przeczytać "Nie do wygrania".

Gratuluję dziewczynom napisania i wydania tak nieszablonowej książki i oczywiście czekam na więcej i pytam kiedy???
Dumna jestem z Was przeogromnie❤

Informacje dodatkowe o Nie do wygrania:

Data wydania: 2024-11-14
Dodał/a opinię: EroticBooksLover

Tagi: romans literatura obyczajowa romans erotyk erotyk Dwóch mężczyzn Queer polscy autorzy motylewnosie Dobry erotyk mocny erotyk

Zobacz opinie o książce Nie do wygrania

Kup książkę Nie do wygrania