🌈„Nie do wygrania” to zaskakująca historia bohaterów,która zaczyna się od zakładu.Dwoje mężczyzn,z zupełnie innych światów spotykając się,poczują czym jest prawdziwe uczucie.
🌈Historia jest porywająca od pierwszej strony.Mamy zamożnego biznesmena Wiktora,który bawi się życiem oraz Serafina-młodego mężczyznę poznającego świat. Dwa światy-bezczelność- skromność, pewność siebie-nieśmiałość zderzają się ze sobą,zwiastując trudne do okiełznania emocje.
🌈Powieść jest obrazem zakazanego uczucia i uświadomienia sobie czym jest szczęście w ramionach ukochanej osoby.To to, staje się początkiem i upadkiem jednocześnie. Czytając byłam poruszona zmieniającym się zachowaniem Wiktora i zarazem strachem przed przyznaniem się o uczuciu w którym w nim zakiełkowało.
🌈„Nie do wygrania” porusza serce oraz jest obrazem pięknej miłości dwojga mężczyzn wraz z ujrzeniem konsekwencji swych decyzji.
Zakończenie w pełni mnie usatysfakcjonowało,ponieważ każdy dostaje to,na co zasłużył.🫶
🌈Chcę więcej takich uczących powieści o „innej” miłości i pokazania,że każdy pragnie szczęścia i do niego dąży.Czytajcie-gorąco polecam 📖
Data wydania: 2024-11-14
Barbara Dębska