Jeśli szukacie historii pełnej adrenaliny, wielkich emocji i prawdziwej pasji, to książka „Smak adrenaliny” jest właśnie dla was. Autorka stworzyła opowieść, która wciąga od pierwszych stron, serwując czytelnikom dynamiczną akcję, wartką fabułę i bohaterów, którzy nie są jedynie papierowymi postaciami, lecz ludźmi z krwi i kości.
Leo Terrell to mężczyzna z trudną przeszłością, który próbuje zostawić za sobą dawne błędy. Z pozoru ma wszystko, dobrze prosperujący warsztat, dom i życie poukładane na nowo. Jednak to, czego najbardziej pragnie, nie da się kupić za żadne pieniądze – prawdziwej miłości. Gdy w jego życiu pojawia się Lilly, nic nie jest już takie samo. Ona również zmaga się z własnymi demonami, a ich relacja pełna jest przeszkód, tajemnic i trudnych wyborów. Czy miłość pokona wszystkie bariery? A może los zgotuje im więcej wyzwań, niż są w stanie unieść?
Autorka z ogromną pasją i znawstwem oddała klimat motocyklowego świata. Czuć, że temat jednośladów nie jest jej obcy. W fabule pojawia się specyficzny żargon, realistyczne opisy jazdy, a także to, co często umyka osobom spoza tego środowiska – emocje towarzyszące zarówno motocyklistom, jak i ich bliskim. Bo za każdym kierowcą jednośladu stoi historia, a wśród ich rodzin nieustannie obecne jest poczucie strachu.
To nie tylko opowieść o pięknej miłości i przełamywaniu barier, ale też o kruchości życia i sile uczuć. Jedna chwila może zmienić wszystko, zniszczyć wiele istnień i postawić bliskich przed trudnym wyborem: walczyć czy się poddać? Zakończenie tej historii miażdży emocjonalnie i rezonuje jeszcze długo po odłożeniu książki.
Dla fanów jednośladów jest to pozycja obowiązkowa. Dla wszystkich innych: niezapomniana lekcja o pasji, poświęceniu i miłości, która potrafi zarówno leczyć, jak i ranić.
Wydawnictwo: Wydawnictwo Nocą
Data wydania: 2025-01-23
ubookmi
„Niewiele myśląc, ochlapałam go wodą, aby ostudzić jego emocje. – Ej, a to za co? – Za to, że podrywasz kuzynkę – blefowałam...
Brutalność, konsekwencja, oddanie to wartości, jakimi kieruje się głowa rodziny Gusto. Wkraczając do świata mafii, musisz przestrzegać ich zasad. Jeśli...