"Tajemnice przeszłości" Emili Sroki to debiut pisarki. Moim zdaniem znakomity i trzymający w napięciu romans mafijny. Jest to również tom pierwszy serii "Haker".
Od razu chcę pogratulować autorce tak znakomitego debiutu. Czytać tę historię to była czysta przyjemność.
Powieść jest dopracowana w najdrobniejszych szczegółach.
Główna bohaterka Yvonne to wybitnie zdolna hakerka potrafi znakomicie grać w pokera, strzelać oraz posiada coś, co usilnie probuje odzyskać, groźny szef mafii Drexel.
Ten mężczyzna to niebezpieczny, bezwzględny i przystojny mafioza. Od dwóch lat szuka pewnego hakera. Gdy dowiaduje się, że jest nim dziewczyna, dla której postanowił złożyć, pewną przysięgę. Nie cofnie się przed niczym, by jej dotrzymać.
Do czego, Drexel będzie zdolny, by zatrzymać Yvonne przy sobie?
Ma się wrażenie, że akcja powieści rozkręca się stopniowo powoli by za chwilę przyspieszyć i trzymać w napięciu aż do ostatniego zdania książki.
Brutalne porachunki mafijne, niebezpieczne tajemnice rodzinne, wątek hate-love, silna bohatera z niezwykłymi zdolnościami oraz namiętne sceny erotyczne, napisane ze smakiem. To wszystko znajdziecie na kartkach tej powieści.
Jestem tą historią zachwycona i z niecierpliwością czekam na kolejny tom. Zakończenie tej powieści jest szalenie intrygujące!
Polecam z całego serca ❤️
Data wydania: 2023-04-20