Okładka książki - Teija. Czarna róża

Teija. Czarna róża

May postanowila przeprowadzić się z bratem do innego miasta, pójść na studia i pracy, by uciec od przeszłości. Wszystko wiodło się idealnie do pewnego wypadku samochodowego, w którym ratuje życie Jasego. Co się wydarzyło w przeszłości May? Kto stanie na drodze do szczęścia dziewczyny?

To moje pierwsze spotkanie z twórczością autorki i uznaje je za bardzo udane, książkę czytało mi się przyjemnie, a to za sprawą lekkiego stylu autorki. Stworzona tutaj historia ma ciekawą fabułę oraz interesujących bohaterów. Historia przedstawiona jest z perspektywy obojga bohaterów, dzięki czemu możemy ich lepiej poznać i zrozumieć ich postępowanie. Kiedy wyciągnęłam się już w świat May, to po prostu nie mogłam się od na niej oderwać. Akcja z każdą kolejną stroną coraz bardziej nabiera tempa, przyprawiając czytelnika o szybsze bicie serca. Ta historia jest pełna niespodziewanych zwrotów akcji oraz zagadek, tajemnic, które chce się jak najszybciej rozwiązać. Uwierzcie tutaj nie ma nawet chwili na nudę, autorka cały czas podsyca w czytelniku napięcie i skłania do dalszego czytania. Zakończenie tej książki naprawdę mnie zszokowało i nie pozostaje nic innego jak czekać z zapartym tchem na kontynuację!

Informacje dodatkowe o Teija. Czarna róża :

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2021-10-27
Dodał/a opinię: zakochanawksiazk

Tagi: Teija

Zobacz opinie o książce Teija. Czarna róża

Kup książkę Teija. Czarna róża

Jego tajemniczość i to, co ukrywał w środku, budziły zarówno ciekawość, respekt, jak i momentami przestrach.

Nigdy wcześniej bliskość żadnego faceta nie podziała na mnie tak jak bliskość Jasego. Przy nim...było całkiem inaczej. Wpływał kojąco na moje zszargane nerwy i otulał ciepłem bijącym z jego ciała.

Więcej cytatów z tej książki

Teija. Krótko i nieszczęśliwie
Alexandra Claire 0
Okładka ksiązki - Teija. Krótko i nieszczęśliwie

Kontynuacja Teija. Czarna róża Dotychczasowe spokojne życie May w Charleston wali się niczym domek z kart. Kiedy Teija - tajemnicza zakapturzona postać...