“Wyjeżdżałem stąd pokonany i sponiewierany. Już czas, by ci, którzy się do tego przyczynili zapłacili mi za to”.
Marco ma wszystko. Bogatego ojca, przyjaciół i wspaniałą dziewczynę, Ginę. Pewnego dnia jego ojciec bankrutuje i popełnia samobójstwo, a przyjaciele Marco odwracają się od niego. Narzeczona porzuca go, aby związać się z jego kolegą. Po latach Marco staje się znów zamożnym człowiekiem i powraca do rodzinnego miasteczka, żeby rozliczyć się z przeszłością.
Niestety, “Zapomnij o mnie” nie zrobiło na mnie takiego wrażenia jakbym chciała. Powiem więcej, od pierwszych stron trochę się przestraszyłam, że to będzie erotyk, bez fabuły. Jednak nie było tak źle. “Zapomnij o mnie” to historia Marco, zakochanego chłopaka, który w jednym momencie stracił wszystko narzeczoną, ojca i pieniądze. Przez wiele lat uważał, że Gina zostawiła go tylko dlatego, że został bankrutem. Ale czy to prawda? Mężczyzna przyjeżdżając do rodzinnej miejscowości pragnie odkryć, co się tak naprawdę stało i jaka tajemnica kryje się za śmiercią ojca i odejściem Giny. Podsumowując, nie było bardzo źle. “Zapomnij o mnie” to romans z elementami erotyku i z porywającą tajemnicą. Jeśli lubicie ten gatunek to na pewno wam się spodoba.
“Związek z nią był jedynym, na czym mu zależało w życiu, które tak nagle przewróciło mu się do góry nogami”.
Instagram.com/karkareads
Wydawnictwo: Videograf