MY PROFESSIONĆwiczenia z języka angielskiego dla zawodowych i średnich szkół gastronomicznych dla zawodów: - kucharz małej gastronomii, - kucharz, - technik organizacji usług gastronomicznych, - technik żywienia...czytaj dalej
Książka skierowana jest do osób związanych lub zainteresowanych skutecznym marketingiem usług hotelarskich w aspekcie praktycznym - czyli wszystkim hotelarzom, jak również uczniom/studentom szkół i uczelni hotelarskich...czytaj dalej
Podręcznik jest adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Mogą korzystać z niego również uczniowie/słuchacze innego typu szkół, którzy chcieliby zrozumieć podstawy ekonomiczno-prawne....czytaj dalej
Część 2 obejmuje tematy; działania marketingowe w agrobiznesie, funkcjonowanie przedsiębiorstwa i rachunkowość....czytaj dalej
Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika wiedzy z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i postawy zawodowe. Wiedza z zakresu przedmiotu...czytaj dalej
SZKOŁA BARMANÓW. SHAKE IT! jest czymś więcej niż zwykłą książką o barach. Jest to podręcznik wprowadzający do zawodu barmana i przybliżający czytelnikowi krok po kroku zasady pracy za barem oraz sposoby przygotowywania...czytaj dalej
W 25 rozdziałach młodzież uczy się porozumiewania w języku rosyjskim w sytuacjach dnia codziennego, zapoznaje się z realiami życia Rosjan i kulturą Rosji. Krzyżówki, rebusy, zagadki, anegdoty, wierszyki i rymowanki...czytaj dalej
W 17 rozdziałach młodzież może doskonalić swoje umiejętności w zakresie porozumiewania się w języku rosyjskim w sytuacjach dnia codziennego i pogłębić wiedzę na temat realiów życia Rosjan i kultury Rosji. Krzyżówki...czytaj dalej