Okładka książki - Wojownicy. Wojownicy komiks #1

Wojownicy. Wojownicy komiks #1

CZTERY KLANY

JEDNO PRZEZNACZENIE

Od wieków cztery klany wojowniczych kotów dzieliły las. Teraz członkowie Klanu Pioruna są w wielkim niebezpieczeństwie, a złowrogi Klan Cienia z każdym dniem rośnie w siłę.

W środku całego zamieszania pojawia się zwyczajny, domowy kot o imieniu Rdzawy, który może się okazać najdzielniejszym z nich wszystkich.

,,Wojownicy" przedstawieni w formie komiksu. Ten tom zawiera historie z pierwszej i drugiej książki cyklu, czyli Ucieczki w dzicz oraz Ognia i lodu.

Informacje dodatkowe o Wojownicy. Wojownicy komiks #1:

Wydawnictwo: Nowa Baśń
Data wydania: 2025-10-31
ISBN: 9788382034530
Tytuł oryginału: WARRIORS Graphic Novel Prophecies Begin #1

Tagi: Komiksy i powieści graficzne Beletrystyka dla dzieci i młodzieży Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Literatura sensacyjna i przygodowa dla dzieci i młodzieży Fantasy dla dzieci i młodzieży Świat Polski Dzieci od ok. 9 lat

Kup książkę Wojownicy. Wojownicy komiks #1

Wojownicy. Przewodnik po bitwach
Erin Hunter0
Okładka ksiązki - Wojownicy. Przewodnik po bitwach

Ogień w naszej krwi Żywoty wojowników od niepamiętnych czasów związane były z walką o przetrwanie. Dołącz do szanowanych zastępców przywódców, którzy...

Widzenie
Erin Hunter0
Okładka ksiązki - Widzenie

Ostrokrzewiasta Łapa, Sójcza Łapa i Lwia Łapa pochodzą z silnego rodu: to dzieci Wiewiórczego Lotu i Jeżynowego Pazura, dwojga z najszlachetniejszych wojowników...