Kuchenne rewolucje - restauracja "Stary Młyn". Czy w Łomży będzie można w końcu zjeść dobre pierogi?

Data: 2023-05-18 18:00:01 | Ten artykuł przeczytasz w 4 min. Autor: Danuta Awolusi
udostępnij Tweet

Na antenie telewizji TVN oraz w serwisie Player.pl ruszyła właśnie wiosenna edycja programu Kuchenne rewolucje. Magda Gessler po raz kolejny ratuje polskich restauratorów i uczy, jak dobrze karmić ludzi. Jakie emocje i smaki czekają nas w najnowszym odcinku? 

Magda Gessler, prowadząca program "Kuchenne rewolucje" w mieście Łomża. fot. East News / mat. prasowe x-news

Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn – opis. Co się wydarzy? 

 Łomża to miejscowość wyjątkowo urokliwa i mocno turystyczna. Na Starym Rynku Rafał prowadzi pierogarnię o nazwie Stary Młyn. Początkowo biznes szedł genialnie, a właściciel robił świeże pierogi, które bardzo smakowały lokalsom. Wkrótce otworzył także dwie filie. Inflacja sprawiła, że musiał je zamknąć. 

Czytaj również: Kuchenne rewolucje - zaskoczenie! Magda Gessler po raz drugi przeprowadza rewolucję w restauracji "Grande Cozze"

Dzisiaj Stary Młyn nie serwuje już jedzenia, które przyciąga tłumy, a przychody są małe. Również pracownicy zarabiają żenująco niską stawkę. Magda Gessler spróbuje przywrócić temu miejscu dawną świetność. 

Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn – gdzie i kiedy obejrzeć odcinek?

Premierowy odcinek programu Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn można zobaczyć w czwartek, 1 lutego 2024 o godzinie 21.35 na antenie telewizji TVN.

Czytaj również: Królowe życia - komediodramat o śmiertelnie chorej kobiecie i jej wielkim marzeniu

Jeśli nie zdążyliście zobaczyć programu w telewizji, odcinek będzie dostępny na platformie Player.pl

Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn – gdzie to?

Restauracja Stary Młyn pod nową Malowane Pierogi znajdziecie w Łomży, przy ulicy Stary Rynek 22. Miejsce to serwuje pierogi w różnych odsłonach. 

Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn – menu

Magda Gessler uznała, że restauracja dalej będzie podawać pierogi. I to najlepsze! Bo to pierogi kolorowe za sprawą nietypowych farszów, inspirowane smakami całego świata: Marrakesz, z mięsem, sycylijskie, ruskie. 

Czytaj również: Kuchenne rewolucje - restauracja "Voila". Czy w Krakowie przyjmą się francuskie smaki?

Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn – czy rewolucja się udała?

Po powrocie Magda Gessler była bardzo zadowolona z efektów. Pierogi są wyborne, inne, pachnące, całkowicie odmienne. Dobrze doprawione.

Pyszne, soczyste, wyjątkowe!

oceniła mistrzyni z zadowoleniem. 

Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn – książki

Poszukujecie historii pełnych smaków i przepisów, równie smacznych jak w programie Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn? Koniecznie przejrzyjcie książkę kulinarną Wegetariańska Sycylia. Przepisy pełne słońca! Publikacja Loluise Malmros Manfrinato to autentyczne, włoskie przepisy - Sycylia na talerzu!  

Książkę w dobrej cenie kupić można poniżej:

Tagi: kuchenne rewolucje, programy reality show, kulinarne,

REKLAMA

Zobacz także

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeżeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
Recenzje miesiąca
Sekrety domu Bille
Agnieszka Janiszewska
Sekrety domu Bille
Morderstwo z malinką na deser
Monika B. Janowska
Morderstwo z malinką na deser
Witajcie w Chudegnatach
Katarzyna Wasilkowska
Witajcie w Chudegnatach
Déja vu
Jolanta Kosowska
 Déja vu
Freudowi na ratunek
Andrew Nagorski
Freudowi na ratunek
Do roboty!
Katarzyna Radziwiłł
Do roboty!
A wokół nas pomarańcze
Weronika Tomala
A wokół nas pomarańcze
Imperium
Conn Iggulden
Imperium
Meduzy nie mają uszu
Adle Rosenfeld
Meduzy nie mają uszu
Pokaż wszystkie recenzje