Dominik wraz z ojcem prowadzą dosyć nietypowy biznes. Są płatnymi zabójcami.
Dostają zlecenie na rodzinę Grabowskich.
Marysia to dziewczyna żyjąca w beztroskim świecie,ktory zmienia się w jednej chwili.
W chwili, kiedy zamaskowani napastnicy napadają na jej rodzinę i zabijają z zimną krwią.
Jej udaje się przeżyć, a wiedząc czym zajmowała się jej rodzina na własną rękę szuka odpowiedzi kto chciał ich śmierci.
Dominik musi dokończyć zlecenie.
Czy uda mu się wytropić Marysię? Czy ona dotrze do prawdy? A może coś ich połączy? Wspólny wróg, miłość, nienawiść?
Kiedy dowiedziałam się, że wychodzi nowa książka tego autora wiedziałam, że to obowiązkowa lektura. Do tego ta cudna okładka.
Czytając lżejsze książki ostatnim czasem doszłam do wniosku, że potrzebuję latające trupy, rozlewy krwi, poćwiartowane ciała i ten "delikatny" język pisarski.
Autor nie zawiódł miechem rzucał aż miło, trupy tu i ówdzie, a do tego dwoje młodych ludzi. Miodzio.
Wydawnictwo: Zaczytani
Data wydania: 2021-07-28
Lukasz Turków
o miał być najpiękniejszy dzień w jego przestępczym życiu. Gdy po ślubie całe życie Sebastiana wali się jak domek z kart, mężczyzna postanawia dowiedzieć...
Dzięki wrodzonemu sprytowi Kubie Sobańskiemu udaje się przetrwać więzienie. Nowa rzeczywistość na wolności nie przypomina jednak raju. Kuba nie może wykonywać...