Okładka książki - Gdyby miało nie być jutra patronujemy

Gdyby miało nie być jutra

Książek tej Autorki podobno nie trzeba reklamować :) ja jestem raczej początkująca w twórczości Pani Agnieszki ale podchodzę do niej z dużym entuzjazmem.

Trochę mi się narracja rozjeżdżała i początkowo nie umiałam się w tym odnaleźć ale jak już załapałam co, kto i dlaczego zrobiło się milutko.

Słodko-gorzka historia miłosna. Igor cały mój, lubię zakochanych na zabój twardzieli, z Mileną nie zdołałam się zbytnio zaprzyjaźnić chociaż pod koniec miałam do niej bardziej przychylny stosunek :)

Mamy tu po trosze wszystkiego: tajemnice z przeszłości, złe matki, rozstania, powroty, straty, jest i gangsterka, ale przede wszystkim jest duuużo miłości.

Polecam.

Informacje dodatkowe o Gdyby miało nie być jutra:

Wydawnictwo: Słowne z uczuciem
Data wydania: 2021-07-28
Dodał/a opinię: criminalbook

Tagi: obyczajowe

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce Gdyby miało nie być jutra

Kup książkę Gdyby miało nie być jutra

Podobno jedyne, co w nas naprawdę pozostanie, to wspomnienia.

Jesteśmy tak słabi, tak mali, tak krótkotrwali...Najbardziej niedoskonałe urządzenie, jakie można było stworzyć...Dlatego postanowiłem żyć pełnią życia.Intensywnie.Egoistycznie.Prawdziwie.

Więcej cytatów z tej książki

Gdzie moje love story
Agnieszka Lingas-Łoniewska0
Okładka ksiązki - Gdzie moje love story

Dilerka Emocji przyzwyczaiła nas do historii o miłości rodem z filmów. Ale co, gdy uczucie jak z ekranu spotyka prawdziwe życie? Zjawiskowa opowieść o...

Szukaj mnie wśród lawendy. Zofia. Tom 2
Agnieszka Lingas-Łoniewska0
Okładka ksiązki - Szukaj mnie wśród lawendy. Zofia. Tom 2

Kontynuacja lawendowej trylogii. W tomie II poznajemy historię trójkąta miłosnego średniej siostry Zuzanny i Gabrieli. Zosia staje twarzą w twarz z własną...