Okładka książki - Gdyby miało nie być jutra patronujemy

Gdyby miało nie być jutra

Książek tej Autorki podobno nie trzeba reklamować :) ja jestem raczej początkująca w twórczości Pani Agnieszki ale podchodzę do niej z dużym entuzjazmem.

Trochę mi się narracja rozjeżdżała i początkowo nie umiałam się w tym odnaleźć ale jak już załapałam co, kto i dlaczego zrobiło się milutko.

Słodko-gorzka historia miłosna. Igor cały mój, lubię zakochanych na zabój twardzieli, z Mileną nie zdołałam się zbytnio zaprzyjaźnić chociaż pod koniec miałam do niej bardziej przychylny stosunek :)

Mamy tu po trosze wszystkiego: tajemnice z przeszłości, złe matki, rozstania, powroty, straty, jest i gangsterka, ale przede wszystkim jest duuużo miłości.

Polecam.

Informacje dodatkowe o Gdyby miało nie być jutra:

Wydawnictwo: Słowne z uczuciem
Data wydania: 2021-07-28
Dodał/a opinię: criminalbook

Tagi: obyczajowe

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce Gdyby miało nie być jutra

Kup książkę Gdyby miało nie być jutra

Górował nad innymi, wysoki, ciemnowłosy, taki znajomy, a jednocześnie daleki i obcy.

To, co wiedział, ukrywał głęboko w sobie. Wcale nie był ponad to. W najmniejszym stopniu nie był. Ale o tym wiedział tylko on.

Więcej cytatów z tej książki

Bez przebaczenia
Agnieszka Lingas-Łoniewska0
Okładka ksiązki - Bez przebaczenia

"Bez przebaczenia" to powieść dla tych, którzy chcą poznać siłę prawdziwej miłości. Umiejętnie prowadzona narracja, soczysty, a jednocześnie prosty w odbiorze...

Obrońca nocy
Agnieszka Lingas-Łoniewska0
Okładka ksiązki - Obrońca nocy

Melisa, James i Nocny Łowca. Historia jak z komiksu o walce ze złem, walce z własnymi słabościami, demonami przeszłości i oczywiście o wielkiej miłości...

Opad
Opad