Okładka książki - I będę cię kochać aż do śmierci patronujemy

I będę cię kochać aż do śmierci

"I będę cię kochać aż do śmierci" to książka o miłości, o poświęceniu dla ukochanej osoby, ale również historia kobiety, która każdego dnia walczy o przetrwanie dla dobra swoich dzieci.

Rita jest do szaleństwa zakochana w Tomaszu, planuje spędzić z nim resztę życia. Jedna chwila sprawia, że ich życie zamienia się w koszmar, a plany legną w gruzach.

Dziewczyna ucieka od swojego starego życia i przenosi się na mazury. Tu poznaje Jana i jej życia w miarę się stabilizuje, jednak mąż jest bardzo zazdrosny o żonę i potrafi podnieść na nią rękę. Względny spokój w życiu Rity burzy pojawienie się Tomasza.

Książka Anny Kasiuk pokazuje nam, że przeszłość prędzej czy później zawsze nas dopadnie, a miłość nie zawsze potrafi wygrać ze złym losem.

Ta historia pokazuje jak ważne jest, żeby w życiu mieć osoby, na które zawsze możemy liczyć i które uchronią nas przed złymi ludźmi.

Informacje dodatkowe o I będę cię kochać aż do śmierci:

Wydawnictwo: Jaguar
Data wydania: 2022-02-09
Dodał/a opinię: monikaswiatek

Tagi: Literatura obyczajowo-rodzinna

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce I będę cię kochać aż do śmierci

Kup książkę I będę cię kochać aż do śmierci

Tę przewagę nad właścicielem pensjonatu dawał mu mundur. To on kierował krokami Jana tak, by zyskać czas na spotkania z Ritą. I powstrzymywał go przed biciem żony, stosując coraz odważniejsze fortele.

Nie radzisz sobie z emocjami, bo nie lubisz przegrywać.

Więcej cytatów z tej książki

Potłuczona filiżanka
Anna Kasiuk0
Okładka ksiązki - Potłuczona filiżanka

21-letnia Sonia ma różne sposoby na odczucie spokoju, przyjemnego zdystansowania - spacery po lesie, pracowanie nad informatycznymi projektami, czy przebywanie...

Lewy brzeg
Anna Kasiuk0
Okładka ksiązki - Lewy brzeg

ŁOWISKA TOM I Czy uczucie, które ich połączyło, jest jedynie zapowiedzią ciążącej na nich klątwy? Paweł całe życie wierzył, że jego rodzina padła...